5 syytä, miksi Samsung Galaxy S5 on hyvä valinta festareille

Jaa Facebookissa

Ilmoitus. Haluat puhelimesi mukaan kaikkialle, myös kesän festivaaleille. Puhelimen tulee kestää mukana menossa ja siinä on hyvä olla ominaisuuksia, joista on hyötyä vaativammissakin olosuhteissa. Listasimme viisi syytä, miksi Samsung Galaxy S5 on hyvä valinta puhelimeksi festareille.

1. Virransäästötila

Festareiden ensimmäisenä iltana kaverit kootaan puhelinlankoja laulattamalla ja kamera joutuu tositoimiin esiintyjien aikana. Jotta puhelimesta olisi hyötyä myös seuraavana päivänä, akku ei saa hyytyä. Äärimmäisen virransäästötilan avulla akun viimeisellä 10 %:lla saa soiteltua ja tekstailtua jopa 24 tuntia. Lyömätön ominaisuus, kun pistorasiaa ei ole käden ulottuvilla.

ILMOITUS (SISÄLTÖ JATKUU ALLA)

2. Kestävyys

Suomen kesä on arvaamaton: milloin yllättävä sadekuuro kastelee läpimäräksi, milloin porotuksessa tanssiminen saa vaatteet hiestä litimäriksi. Kaikki tuntevat tyypin, joka on tipauttanut puhelimensa tuoppiin kesken twiittaamisen tai hiekkakentälle moshpitissä pyöriessä. Galaxy S5 kestää hikeä, sadetta, muita nesteitä sekä hiekkaa ja on täysin pölytiivis.

3. Kamera

Festareilta kotiin palatessa on mukava elää hetkiä uudelleen valokuvia katselemalla. Kyllähän ylivalottuneissa tai pilkkopimeissä, tärähtäneissä kuvissa on oma tunnelmansa, mutta eihän asian tarvitsisi niin olla. Galaxy S5:n 16 megapikselin kamerassa on huippunopea automaattitarkennus ja reaaliaikainen HDR-toiminto, joka antaa kuville todenmukaiset värit vaikeissakin valaistusoloissa. Päälavan auringonporotus tai sysimusta teltta, Galaxy S5:llä otat kirkasvärisiä ja tarkkoja kuvia.

4. Sormenjäljenlukija

Juhlahumussa piilee aina vaara, että puhelin päätyy vieraisiin näppeihin joko vahingossa tai tahallisesti. Galaxy S5:n sormenjäljenlukijalla pidät huolen, ettei voro pääse käsiksi puhelimesi tietoihin, eivätkä kaverisi lähettele pomollesi huumoriviestejä. Sormenjäljenlukija takaa henkilökohtaisen lukituksen, mikäli älypuhelimesi päätyisi vääriin käsiin.

5. Sykemittari

Viimeisen festivaalipäivän ohjelmaan kuuluu teltan purkua, vissyn lipittelyä ja apeita katseita. Liian rivakka rehkiminen ei kuitenkaan ole hyväksi ankaran bailauksen jälkeen. Galaxy S5:ssä on sisäinen sykemittari, joka vihjaa onko syytä vielä hieman huilata vaakatasossa ennen kotiinsuunnistamista.

http://www.samsung.fi/GS5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *