15 omituisinta rock’n’roll-kuolemaa – Heinäpaalit, cocktailkirsikat ja hyönteismyrkyt

Jaa Facebookissa
Kuva: sxc.hu / babykrul

1. Michael Edwards (Electric Light Orchestra) ajoi autollaan maantietä Englannissa. Valtava heinäpaali vieri yllättäen hänen autonsa eteen ja Edwards kuoli välittömästi yhteentörmäyksessä.

2. Steve Peregrin Took (T. Rex) oli nappaillut huumesieniä ja morfiinia, mutta kuolinsyyksi paljastui cocktailkirsikka, johon hän tukehtui.

3. Michael Hutchence (INXS) löydettiin kuolleena hotellihuoneestaan. Vyöhönsä hirttäytynyt Hutchence ei kuitenkaan tehnyt itsemurhaa vaan menehtyi hypoksifiliaa harjoittaessaan.

ILMOITUS (SISÄLTÖ JATKUU ALLA)

4. Elliott Smith riiteli tyttöystävänsä kanssa ja puukotti itseään kaksi kertaa rintaan. Kuolinsyyksi ei virallisesti kirjattu itsemurhaa, mutta poliisitutkimuksiakaan ei aloitettu.

5. Stiv Bators (Dead Boys, Lords of the New Church) jäi taksin alle ylittäessään tietä Pariisissa. Bators meni sairaalaan, mutta kyllästyi vuoronsa odottamiseen ja lähti lätkimään. Seuraavana yönä Bators kuoli aivotärähdyksen seurauksena.

6. Jeff Porcaro (Toto) oli hoitamassa puutarhaansa ja tuli vahingossa hengittäneeksi tappavan määrän hyönteismyrkkyä.

7. Cliff Burton (Metallica) kuoli Ruotsissa erikoisessa bussiturmassa. Kiertuebussi liukasteli mustalla jäällä, jonka seurauksena Burton lensi ikkunasta ulos ja jäi bussin murskaamaksi.

8. Jerry Fuchs (!!!, Maserati) yritti loikata kerrosten väliin jumiin jääneestä tavarahissistä. Fuchsin takki tarttui kiinni johonkin ja Fuchs putosi viisi kerrosta hissikuiluun.

9. Terry Kath (Chicago) luuli leikkivänsä lataamattomilla aseilla, mutta ampuikin itsensä kuoliaaksi 9-millisellä pistoolilla. Hänen viimeisiksi sanoikseen jäivät: ”Älä huoli, ei se ole ladattu!”

10. Laulaja-lauluntekijä Kirsty MacColl oli sukeltamassa sukeltajille rauhoitetulla alueella. MacCollin noustessa pintaan pikavene ajoi hänen ylitseen ja tappoi hänet saman tien.

11. Randy Rhoads (Ozzy Osbourne) oli pienlentokoneen kyydissä. Pilotti leikitteli ohjaamalla koneen läheltä Ozzyn kiertuebussin kattoa kohtalokkain seurauksin. Lentokone törmäsi bussiin ja Rhoads menehtyi välittömästi.

12. Dimebag Darrell (Pantera, Damageplan) ammuttiin fanin toimesta, mikä ei ole kaikista harvinaisin kuolinsyy. Mutta erikoiseksi ja karmivaksi homman tekee se, että ampumavälikohtaus tapahtui kesken keikan.

13. Keith Relf (The Yardbirds) soitteli kitaraansa kellarissa ja menehtyi huonon maadoituksen aiheuttamaan sähköiskuun.

14. Euronymous (Mayhem) kuoli toisen black metal -muusikon puukottamana. Varg Vikernes uskoi Euronymousin suunnitelleen hänen kiduttamistaan. Miehet ajautuivat tappeluun jonka seurauksena Vikernes puukotti Euronymousta 23 kertaa.

15. Sonny Bono oli jo eläkkeellä rock-hommista, kun hän lasketteli puuta päin ja kuoli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *