Keikkauutisia ja menovinkkejä: Black Label Society, Sun Ra Arkestra, Solar Sound, Funky Elephant, Sleepy Sleepers, Kaija Koo ja Robin

Jaa Facebookissa

Keikkauutisia

6.-7.7.2014
Black Label Society (USA)
Tampere, Helsinki Zakk Wylden BLS nähdään uuden rytmikitaristin Dario Lorinan kanssa heinäkuussa Tampereen Klubilla ja Helsingin The Circuksessa. Lue lisää.

21.8.2014
The Sun Ra Arkestra (USA)
Savoy, Helsinki Kaikkien aikojen tunnetuimpiin ja pitkäikäisimpiin jazz-orkestereihin lukeutuva yhdysvaltalainen The Sun Ra Arkestra jatkaa kollektiivin perustajan, säveltäjä-pianisti-filosofin, vuonna 1993 menehtyneen Sun Ran musiikillisen vision välittämistä myös nykyisille sukupolville. Lue lisää.

ILMOITUS (SISÄLTÖ JATKUU ALLA)

18.-19.7.2014
Solar Sound: Tensta (SWE), Inna (ROM), Elastinen, JVG, Karri Koira, Teflon Brothers, Ruudolf, Heavyweight ym.
Seinäjoki Urbaanin ja elektronisen musiikin kaupunkifestivaalin pääesiintyjinä nähdään romanialainen dance/electropop-artisti Inna ja ruotsalainen hiphoppari Adam Tensta. Lue lisää.

Viikonlopun keikkoja

To-su 3.-6.4.2014
Funky Elephant: Omar Souleyman (SYR), Ebo Taylor (GHA), Tuomo, Da Lata (GBR), Eternal Erection, Congo Natty (GBR) ym.
The Circus, Helsinki Rytmimusafestivaalin 20-vuotisjuhlat kestävät torstaista sunnuntaihin! Onnittelut elefanttijengille, Meteli on taatusti paikalla bileissä! Lue lisää.

Perjantai 4.4.2014
Sleepy Sleepers
Virgin Oil Co, Helsinki Liuskis läyskis lepakko ja muut kosteat ikivihreät soivat takuulla. Lue lisää.

Perjantai 4.4.2014
Teflon Brothers
Saint Helsinki, Helsinki Mikäs on hiphop-klubi Saint Helsingin meno? Teflonit kartoittavat tilannetta. Lue lisää.

Pe-la 4.-5.4.2014
Kaija Koo
Tavastia-klubi, Helsinki Kaija Koolta loppuunmyydyt keikat Tavastialla sekä perjantaina että lauantaina. Vaikka lipun saaminen voi olla hankalaa, tämä on ehdottomasti menovinkki. Lue lisää.

Lauantai 5.4.2014
Robin
Joensuu Areena, Joensuu Suomen virallisen albumilistan ensimmäistä ja toista sijaa samanaikaisesti hallussa pitävä Robin on nuoresta iästään huolimatta areenaluokan esiintyjä! Lue lisää.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *