Klubin tiukat dj-säännöt: ei biisitoiveita, porttikielto Aviciilla, Calvin Harrisilla, David Guettalla ja Swedish House Mafialla

Jaa Facebookissa

Las Vegasissa 1. helmikuuta avatulla After-klubilla tiskijukat pitävät juhlijoiden viihtyvyydestä huolta viikonloppuisin aamukolmesta aamukahdeksaan. Nettiin vuodetuista dj-säännöistä päätellen klubin omistajat ovat kyllästyneet geneeriseen mainstream-tanssimusiikkiin ja laiskoihin levylasseihin.

Dj ohjataan välittömästi ulos kopistaan, mikäli klubilla soi Hardwell, Chuckle, Calvin Harris, David Guetta, Bob Sinclair, Swedish House Mafia (tai johdannainen), Deadmau5, Avicii, Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike, Wolfgang Gartner, LMFAO, Tiesto tai Martin Garrix.

Samaa sääntöä on jatkettu vastaamaan myös hiphopin, trapin ja dubstepin kokonaisia genrejä. Myös etukäteen miksatut setit ja dj-sovelluksilla miksauksessa oikominen ovat kiellettyjen listalla.  Biisitoiveitakaan ei saa kuunnella.

ILMOITUS (SISÄLTÖ JATKUU ALLA)

After on siis yökerho, jossa juhlimista voi jatkaa aamuun asti ja luottaa siihen, että dj on ammattilainen eikä soita typeriä biisitoiveita eikä listahittejä?  Voisin kuvitella viihtyväni.

after
Kuva: White Raver Rafting

Leave a Reply