Näyttelijätähti Suomeen – mitä Elijah Woodin dj-keikalta sopii odottaa?

Jaa Facebookissa

Taru sormusten herrasta -näyttelijä Elijah Wood ja musiikin monitoimija Zach Cowie heittävät dj-keikan Helsingin Kuudennella linjalla 29. elokuuta. Wooden Wisdom -nimellä kulkevan duon ohjelmassa on muun muassa 70- ja 80-lukujen discoa ja housea, jota kuvataan termillä paradise garage.

Kaksikko on tehnyt dj-uraa saman nimen alla neljä vuotta, Elijah yksinään niinkin kauan kuin vuosituhannen alusta. Vinyyli on heidän formaattinsa ja luvassa on laaja kattaus erilaisia artisteja. Duo kokee yhteistyönsä luonnollisempana kuin yksin esiintymisen, ja lavalla he luovat omien sanojensa mukaan vuoropuhelun musiikilla. Biisi seuraa toista luonnollisena ja harkittuna, mutta samalla spontaanina jatkumona.

Wooden Wisdom lupaa hikoiluttaa yleisöä tanssilattialla koko yön. Tämän videon perusteella tosin keikalla ollaan pääosin kuvaamassa näyttelijätähteä puhelimella.

ILMOITUS (SISÄLTÖ JATKUU ALLA)

Inspiraationsa Wood ja Cowie ottavat brasilialaisesta ja turkkilaisesta musasta, Elijah mainitsee myös David Mancuson. Muun muassa Theo Parrishin, Four Tetin, Daphnen ja jopa Aphex Twinin faneille lupaillaan korvakarkkia. Kuuntele alta miksaus parin vuoden takaa.

Leave a Reply