Näillä vinkeillä olet keikkayleisön vihatuin ja ärsyttävin henkilö!

Jaa Facebookissa

Harvassa ovat keikat, joilla pystyt seuraamaan lavan tapahtumia ärsyyntymättä kertaakaan. Keikoilla törmää jatkuvasti henkilöihin, jotka onnistuvat käytöksellään pilaamaan nautintoa ja toiminnallaan häiritsemään keikan katsomista.

Jos et voi voittaa heitä, liity heihin! Keräsimme kahdeksan kohdan vinkkipaketin, jonka neuvoja noudattamalla olet varmuudella rokkiklubin vihatuin henkilö.

1. Vedä lärvit
Tästä on hyvä aloittaa! Kukapa ei haluisi viereensä kunnon kännissä horjuvaa, epäselvästi sössöttävää, vierustovereita kaulailevaa ja viinankäryisiä röyhtäyksiä päästelevää sankaria.

ILMOITUS (SISÄLTÖ JATKUU ALLA)

2. Pistä tupakaksi
Ennen vuonna 2006 voimaan tullutta tupakointilakia oli hienoa sohia tulipäällä reikiä edessä seisovien paidan selkämyksiin. Tämän perinteen takaisin tuomiseksi on tehtävä aktivistityötä. Laitat tupakaksi, eivät ne portsarit huomaa riittävän nopeasti!

3. Ramppaa baaritiskillä tai tilaa kerralla koko keikaksi
Baaritiskikäyttäytymiseen on ainakin kaksi ärsyttävää toimintamallia: Ramppaa baaritiskillä koko keikan ajan tilaamassa juomaa ja rynni tiesi takaisin omalle paikallesi tai ole kaukaa viisas ja tilaa kerralla sylillinen tuoppeja, joista vähintään puolet voit läikytellä muiden jaloille.

4. Kuvaa koko keikka
Paneuduimme pari viikkoa sitten keikalla kuvaamisen etikettiin. Tällä kertaa otsikon alle menevä vinkki voisi olla: Videokuvaa koko keikka kädet pystyssä. Isokokoisella tabletilla peität paremmin takanasi seisovien näkyvyyttä. Ota silloin tällöin myös valokuvia salamalla.

5. Huuda vierustoverillesi
Keikat ovat sosiaalisia tapahtumia, joten on luonnollista keskustella kaverin kanssa. Koska musiikki soi kovaäänisesti, sinun täytyy huutaa vielä lujempaa. Mikäli juttuideat käyvät vähiin, opettele muutama geneerinen fraasi jota viljellä tai selosta lavan tapahtumia. ”HEI TÄÄ ON TÄÄ BIISI!”  ”MITÄS PIDÄT?” ”EIHÄN TÄMÄ KYLLÄ MIKÄÄN FLAMING LIPS OLE.”

6. Älä jätä narikkaan mitään
Säästä pari euroa ja yritä luikkia narikan ohi kamojesi kanssa. Parkkeeraa toppatakkisi ja säläsi jalkojesi juureen ja huomauttele ohi kulkeville, että voisivat hieman varoa. Reppu selässä on hyvä eläytyä musiikkiin ja tuuppia ihmisiä.

7. Varaa paikkoja
Varaile paikkoja kavereillesi. Mitäs sitten, että on loppuunmyyty ilta Tavastialla? Kyllä viereesi pitäisi mahtua seisomaan neljä kaveriasi, jotka ovat matkalla mestoille.

8. Soittakaa Paranoid!
Suomessa on kaksi asiaa, jotka eivät vanhene: murha ja Paranoidin huutaminen.

Leave a Reply