Suomeen saapuva Michael Bublé keräilee kiertuekaupunkien jääkiekkojoukkueiden kiekkoja

Jaa Facebookissa

Moninkertainen Grammy-voittaja ja nykypäivän menestyneimpiin viihdelaulajiin lukeutuva Michael Bublé konsertoi Helsingin Hartwall-areenalla 21. helmikuuta.

Metelin toimitus törmäsi kanadalaisartistin muutaman vuoden takaiseen rideriin. Muuten varsin normaalinkuuloista kestitystä takahuoneeseensa tahtovan Bublén riderista silmään pisti vain yksi asia. Bublé tahtoo jokaisesta kiertueensa varrelle osuvasta kaupungista matkamuistoksi paikallisen jääkiekkojoukkueen kiekon.

Helsingin-konsertin järjestävän Fullsteamin edustaja Johannes Kinnunen kertoo, ettei ole vielä saanut Bublén rideria, joten ei voi kommentoida jatkuuko kiekkojen kerääminen edelleen.

ILMOITUS (SISÄLTÖ JATKUU ALLA)

”Sen kuitenkin tiedän, että herra on kiekkomiehiä. Viime Suomen-vierailun yhteydessä Bublé oli tavannut ainakin Esa Tikkasen”, Kinnunen valottaa.

Mikäli kiekkojen kerääminen kuuluu edelleen kanadalaisviihdyttäjän harrastuksiin, tämänkertainen hallivalinta ei jätä Kinnusen mukaan juuri vaihtoehtoja siitä, minkä seuran logo lahjoitettavaa kiekkoa koristaa.

Leave a Reply