#festariselfie – Festivaalireissu kymmenellä erilaisella selfiellä kerrottuna

Jaa Facebookissa

Ilmoitus. Selfie on omakuva, joka napataan kännykän kameralla nopeasti, yleensä joko käsi ojennettuna tai peilin kautta otettuna. Teimme #festariselfie-tarkistuslistan, jonka avulla saat esiteltyä kavereillesi ja seuraajillesi eeppisen festivaaliviikonlopun kulun kymmenellä selfiellä.

1. Pakkaus-selfie
Auton vieressä seurueen, kaljakorin, reppujen ja teltan kanssa otettu selfie. Toimii myös muistivälineenä festivaalin kolmantena päivänä, kun kaikki kavereista vaihtovaatteisiin ovat hukassa.

2. Bändi lavalla -selfie
Keikalla otettu selfie niin että taustalla näkyy esiintyvä artisti, joka nostaa energiallaan yleisön hurmokseen ja sinä ystävinesi näytätte leijuvan mahtavan festivaalitunnelman mukana.

ILMOITUS (SISÄLTÖ JATKUU ALLA)

3. Bajamaja-selfie
Vessassa peilin kautta otetun selfien rähjäisempi serkku: paahtavan kuumassa ja löyhkäävässä muovikopperossa napattu selfie.

4. Julkkis-selfie
Olutteltassa tai yleisön joukossa bongattu (todennäköisesti b-luokan) julkkis kainaloon kuin paras kaveri ja hetki talteen.

5. Backstage-selfie
Keplottele itsesi bäkkärille tai vähintään VIP-alueelle. Sanasi ei tietenkään riitä todisteeksi tästä urotyöstä – kaverisi vaativat selfien!

6. Bailu-selfie
Tähän kohtaan käy joko kaljateltassa kavereiden kanssa kippistelykuva tai leirintäalueella telttapiirin jatkobileiden fiiliskuva.

7. Hyvää yötä / hyvää huomenta -selfie
Joko teltan sisuksissa makuupussissa maaten otettu sameasilmäinen hyvänyön toivotus tai aamuauringon porotuksesta tukka sekaisin kärsivä ja vissypulloa epätoivoisesti etsivä selfie.

8. Festarihoito-selfie
Meinaatko, että kävisi flaksi? Puhelinnumeroa et tule kuitenkaan saamaan, mutta yhteisposeeraukseen luultavasti lupa lohkeaa.

9. Kertakäyttösadetakki-selfie
Suomalaisilla festivaaleilla sataa aina. Vaikka sääennuste lupailisi aurinkoa koko viikonlopuksi, pakollinen sade tulee jossain vaiheessa vähintäänkin kuuron muodossa. Eihän pieni kastuminen menoa haittaa! Osoita se kertakäyttösadetakki-selfiellä!

10. Kotiinlähtö-selfie
Joo-o, hauskaa oli, mutta niin oli myös rankkaa. Pakkaus-selfien iloiset ilmeet ovat muuttuneet totisiksi. Kuraiset teltat ovat paketissa ja puolet muista kamoista hukassa.

Nämä ja kaikki muutkin selfiet tarjoaa vesitiivis festaripuhelin: Samsung Galaxy S5

Oletko sinä uusi youtube-tähti? Osallistu ja voita 1 000 000 katselukertaa! Lue lisää osoitteessa http://www.galaxystories.com

Leave a Reply