Miksi hankkisit järjestelmäkameran, jos valokuvaaminen ei kiinnosta? Lue 5 syytä!

Jaa Facebookissa

Ilmoitus. Yleisesti ottaen kamera ostetaan valokuvaamista varten. Yleinen harhaluulo kuitenkin on, että se olisi ainoa syy hankkia kamera! Listasimme viisi syytä, miksi järjestelmäkameran hommaaminen kannattaa, vaikkei kuvaaminen kiinnostaisi pätkän vertaa.

1. Trendikkyys
Kamera ei todellakaan ole enää pelkkä turistien tunnus. Järkkäri on modernin kaupunkilaisen vakiovaruste. Älä kuulu noloon kamerattomien joukkoon, kanna järkkäriäsi ylpeästi vaikka ilman muistikorttia. Tehosta trendikästä vaikutelmaa hankkimalla muodikas kameralaukku.

2. Jäänmurtaja
Kamera toimii myös tehokkaana jäänmurtajana. Kysy viehättävältä henkilöltä, jos hän voisi ottaa kuvan sinusta. Katselkaa kuvat vielä yhdessä läpi ja kappas, olet juttuetäisyydellä kuin varkain.

ILMOITUS (SISÄLTÖ JATKUU ALLA)

3. Muotibloggaaja
No okei, tämä kohta vaatii hieman kuvaustaitoa, mutta vain hieman. Muotiblogien kuvat täytyy ottaa järkkäreillä ja kuvauksesta vastaa tietenkin bloggaajan seurustelukumppani. Kamera kyllä ottaa nämä kuvat puolestasi, joten kun näytät kameran kanssa trendikkäältä (ks. kohta 1) ja olet murtanut jään (ks. kohta 2), muotibloggaajan kanssa seukkaaminen on seuraava luonnollinen askel.

4. Bongailu
Mikäli olet ujompaa sorttia tai sosiaaliset taitosi eivät riitä yltä löytyvien kohtien toteutukseen, ei hätää. Järjestelmäkamera toimii kiikareina. Voit pysytellä kotona ja bongailla lintuja ikkunastasi.

5. Monitoimityökalu
Kamera toimii myös upeana sisustuselementtinä, joko seinälle ripustettuna tai kirjahyllyyn asemoituna. Toki tällöinkin siitä on konkreettista hyötyä, esimerkiksi peilinä tai sähkökatkon aikana taskulamppuna.

Lue lisää järjestelmäkameroista osoitteessa www.nikon.fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *